«Кінгс Мен»: приквел хітової франшизи вийде на великі екрани у серпні

14 лютого 2021,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 лютого, в кінотеатрах повинна була відбутися довгоочікувана прем'єра пригодницького екшену «Кінгс Мен» режисера Меттью Вона, але через світову пандемію COVID-19 вона була перенесена. Знову.

Тепер ми зможемо побачити приквел хітових фільмів «Kingsman: Таємна служба» та «Kingsman: Золоте кільце», якщо, звичайно, нам дуже пощастить, аж наприкінці літа його прем'єра переїхала на 19 серпня.

На зміну Коліну Ферту і Терону Еджертону, які рятували світ в сучасній дилогії, в екшені «Кінгс Мен», чиї події будуть розвиватися на початку 20 століття і покажуть, як була заснована таємна організація Kingsman, прийдуть Рейф Файнс та Гарріс Дікінсон.

Їм належить зупинити групу могутніх тиранів та злочинних геніїв, які збираються влаштувати масштабну війну, щоб знищити мільйони людей.

Компанію Файнсу та Дікінсону в цій пригоді складуть актори Джемма Артертон, Даніель Брюль, Джимон Гонсу, Аарон Тейлор-Джонсон, Меттью Гуд, Том Голландер та Ріс Іванс. Причому Голландер зіграє одразу трьох персонажів.

На той же день, 19 серпня, в українських кінотеатрах також запланована прем'єра комедійного бойовика «Тілоохоронець дружини кілера» за участю Раяна Рейнольдса, Семюела Л. Джексона і Сальми Гайєк.

1253 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: