Зірка «Баффі» Харізма Карпентер розповіла правду про знущання Джосса Відона, і Сара Мішель Геллар її підтримала

13 лютого 2021,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Рей Фішер звинувачував голлівудського режисера Джосса Відона в створенні на зйомках «Ліги справедливості» токсичної робочої атмосфери, а на цьому тижні до звинувачень Фішера приєдналися Харізма Карпентер, Сара Мішель Геллар та інші актриси серіалу «Баффі – переможниця вампірів».

У середу, 10 лютого, Карпентер опублікувала в Twitter есе на 830 слів під назвою «Моя правда», де вона в деталях розповідає про буллінг з боку Джосса Відона під час її роботи над серіалом «Баффі» та його спін-оффом «Ангел», де актриса втілювала Корделію Чейз.

У своїй заяві Карпентер підтвердила слова Фішера про те, що Відон створює на зйомках своїх проектів «токсичну атмосферу», і розповіла про те, що Відон «був жорстоким з самого початку своєї кар'єри»:

Джосс Відон неодноразово зловживав своєю владою під час роботи над серіалами «Баффі переможниця вампірів» і «Ангел». Хоча він вважав свої вчинки кумедними, він тільки посилював мою тривогу з приводу акторської гри, позбавляв мене сил та віддаляв мене від моїх однолітків. Тривожні інциденти викликали хронічний фізичний стан, від якого я все ще страждаю. З серцем, що важко б'ється, я говорю, що справлялася з цим ізольовано, а іноді і [за допомогою] руйнівних [способів].

Карпентер повідала про те, що Відон «постійно погрожував її звільнити», був «злим» та обзивав її «жирною», коли вона була на 4-му місяці вагітності. А також «налаштовував людей одне проти одного, щоб вони змагалися за його увагу та схвалення».

Після того як есе Карпентер підірвало Інтернет, розповівши світові жахливу правду про Відона, Сара Мішель Геллар, яка грала роль Баффі Саммерс, переможниці вампірів, висловила їй свою підтримку в Instagram:

Хоча я пишаюся тим, що моє ім'я асоціюється з Баффі Саммерс, я не хочу вічно асоціюватися з ім'ям Джосс Відон. Я зараз фокусируюсь на тому, щоб ростити своїх дітей і пережити пандемію, тому я не буду публікувати інші заяви у цей час. Але я стою разом з усіма, хто пережив знущання, і пишаюся ними за те, що вони про це говорять.

До звинувачень Карпентер приєдналася і актриса Ембер Бенсон, яка в «Баффі» втілювала добру відьму Тару Маклей. Вона написала у Twitter:

Серіал «Баффі» був токсичним середовищем, і це починається з вершини. @AllCharisma говорить правду, і я підтримую її на 100%. У той час було завдано великої шкоди, і багато хто з нас все ще перетравлюють її через двадцять з лишком років.

Відон також прославився тим, що зняв одні з найпопулярніших блокбастерів нашого часу «Месники» та «Месники: Ера Альтрона» для Marvel Studios. Подивимося, чи поділяться їхні актори своїм досвідом роботи з цим режисером.

2107 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: