Перший погляд на Джоді Тернер-Сміт в образі легендарної Анни Болейн

13 лютого 2021,  20:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хай живе королева! Британська актриса Джоді Тернер-Сміт, відома завдяки фільму «Квін і Слім», перетворюється на легендарну королеву Анну Болейн на перших кадрах очікуваного міні-серіалу.

Тернер-Сміт втілить Анну Болейн, дружину сумнозвісного короля Англії Генріха VIII, в трисерійному психологічному трилері «Anne Boleyn», прем'єра якого відбудеться пізніше в цьому році на британському телеканалі Channel 5.

Генріх VIII прославився тим, що у нього було 6 дружин, з двома з яких він розлучився, що в ті часи викликало масштабний скандал і його відлучення від церкви, а ще двох дружин стратив за звинуваченням «в державній зраді».

Анна Болейн стала його другою дружиною, на якій Генріх VIII одружився після свого розлучення з Катериною Арагонською (про неї зняли серіал «Іспанська принцеса»), і згодом перетворилася на ключову фігуру в політичному та релігійному життях Англії 16 століття. Але, пробувши королевою всього три роки, Анну звинуватили в зраді і стратили, щоб Генріх VIII міг одружитися знову.

Серіал покаже останні місяці життя Болейн з її точки зору, поки вона з усіх сил намагалася забезпечити майбутнє своєї дочки та кидала виклик могутньому патріархату, що смертельним кільцем змикався навколо неї.

Нещодавно Тернер-Сміт отримала головну роль в іще одному очікуваному проекті спін-оффі хітового фентезі від Netflix «Відьмак», який називається «Відьмак: Походження». Деталі про її роль читайте тут.

707 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...