Головні ролі Кетрін Ган: звідки ви можете знати Агнес з серіалу «Ванда/Віжн»

13 лютого 2021,  17:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди весела і готова прийти на допомогу сусідка Агнес є однією з головних загадок хітового серіалу «Ванда/Віжн». Її грає актриса Кетрін Ган, і якщо ви не можете згадати, де бачили її раніше, ми вам допоможемо.

Якщо ви є прихильником або прихильницею голлівудських романтичних комедій 00-х, то напевно бачили Ган в таких відомих кінострічках, як «Як позбутися хлопця за 10 днів», «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді» та «Відпустка за обміном», де вона грала ролі найкращих подружок/асистенток головних героїнь.

Незважаючи на те, що Ган в основному відома завдяки своєму комедійному таланту, у 2008 році вона зіграла в номінованій на «Оскар» драмі Сема Мендеса «Дорога змін» з Кейт Вінслет та Леонардо ДіКапріо у головних ролях.

Однією з найяскравіших ролей Ган на телебаченні стала роль в хітовому ситкомі «Парки і зони відпочинку», де вона втілила Дженніфер Барклі, політичного генія з Вашингтона, яка допомагала Боббі Ньюпорту (Пол Радд) перемогти на виборах Леслі Ноуп (Емі Барнс).

Не можна не згадати і роль рабина Ракель Файн, яку Ган виконала в серіалі «Очевидне», що отримав багато нагород. Ця роль принесла актрисі її поки єдину номінацію на престижну американську телепремію «Еммі».

Найвідомішою роллю Ган у великому кіно останніх років є роль нестримної матері-одиночки Карли в хітових комедіях «Дуже погані матусі» та «Дуже погані матусі 2», де разом з нею відривалися Міла Куніс і Крістен Белл.

Також актриса стала голосом суперлиходійки Доктора Восьминіг в мультфільмі від Marvel та Sony «Людина-павук: Навколо всесвіту», який отримав «Оскар» і зараз займає 69-е місце в рейтингу найкращих фільмів усіх часів і народів на сайті IMDb. Так що «Ванда/Віжн» — не перша подорож Ган до світу Marvel.

А в минулому році Ган можна було побачити в драматичному міні-серіалі «Я знаю, що це правда», де компанію їй склав Марк Руффало, він же Брюс Беннер/Халк у фільмах кіновсесвіту Marvel.

Ган повернеться в образі загадкової Агнес в новій серії супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», прем'єра якої відбудеться в наступну п'ятницю, 19 лютого.

Ким може виявитися Агнес у всесвіті Marvel, читайте тут.

1982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: