Перший погляд на Дженніфер Лопез і Овена Вілсона в картині «Вийду за тебе»

12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

У фільмі «Вийду за тебе» («Marry Me») знаменита американська співачка та актриса, на рахунку якої є безліч нагород і 2 номінації на премію «Золотий глобус», зіграє роль поп-зірки Кет Вальдес, яка збирається вийти заміж за відомого співака Бастіана, але за декілька секунд до весілля перед величезною аудиторією дізнається, що він їй зраджував. І тоді вона вирішує вийти заміж за Чарлі, випадкового чоловіка з натовпу.

Роль Бастіана грає співак Малума, разом з яким Лопез в минулому році записала пісню «Pa Ti». А її випадковим нареченим виявиться Овен Вілсон.

І, судячи з перших кадрів, з Лопез та Вілсона вийде дуже мила пара.

Також в комедії режисерки Кет Койро знялися актори Сара Сілверман, Мішель Бюто, Уткарш Амбудкар, Хлоя Коулмен, Джиммі Феллон і Джон Бредлі.

Прем'єра фільму «Вийду за тебе» планувалася до Дня св. Валентина в цьому році, але через пандемію коронавірусу, що не дозволяє працювати кінотеатрам на повну, її вирішили перенести на лютий 2022 року.

1250 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: