Хто такий Дюк? Промо, кадри і опис 5 серії серіалу «Вокер» з Джаредом Падалекі

12 лютого 2021,  21:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик і кадри 5 серії 1 сезону пригодницько-детективного серіалу «Вокер» із зіркою «Надприродного» Джаредом Падалекі в головній ролі, де його героя наздоганяє його минуле розслідування.

Серія отримала назву «Duke» («Дюк»), що відсилає до таємного псевдоніму Вокера «Дюк Калпеппер», який він взяв, працюючи під прикриттям.

Ось її офіційний опис:

Коли його минуле несподівано стикається з його сьогоденням, Вокер (Джаред Падалекі) змушений знову приміряти свою таємну особистість, щоб убезпечити свою родину. Мікі (Ліндсі Морган) опиняється втягнутою в старе розслідування Вокера, поки Аугуст (Кейл Каллі) погрожує розкрити прикриття свого батька. Трей (Джефф П'єр) починає нову роботу.

Також в майбутній серії з'явиться Остін Ніколс з популярного молодіжного серіалу «Школа виживання». Він зіграє Клінта Веста, того бравого ковбоя на коні, якого ви можете побачити на кадрах нижче.

А жінку на ім'я Твайла Джин, з якою Вокер проводить на кадрах багато часу, втілює актриса Карісса СтейплсСпецпризначенці», «Найкращі в Лос-Анджелесі»).

Прем'єра 5 серії серіалу «Вокер» відбудеться 19 лютого за українським часом. Її режисером є Стів Робін.

1687 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: