Перший погляд на Кейт Вінслет і Гая Пірса в детективному серіалі «Кобила Істтауна»

11 лютого 2021,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO, який в минулому радував нас хітовими драматичними серіалами «Справжній детектив», «Велика маленька брехня» та «Відіграти назад», поділився кадрами свого наступного міні-серіалу «Кобила Істтауна» за участю лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет.

У кримінальній драмі «Кобила Істтауна» («Mare of Easttown»), прем'єра якої відбудеться 18 квітня, Вінслет грає головну героїню Маре Шихан, детектива з маленького пенсільванського містечка в окрузі Делавер (або, як кажуть місцеві жителі, «Делко»), яка розслідує місцеве вбивство, поки її власне життя руйнується навколо неї.

Міні-серіал «Кобила Істтауна» «досліджує темну сторону тісної спільноти і пропонує автентичне дослідження того, як сім'я та минулі трагедії можуть визначати наше сьогодення», повідомляє сайт Deadline.

Для Вінслет це буде перша роль на телебаченні після прем'єри міні-серіалу «Мілдред Пірс», який вийшов на каналі HBO в 2011 році і приніс актрисі премії «Золотий глобус» та «Еммі».

Компанію їй в «Мілдред Пірс» склав Гай Пірс, і в міні-серіалі «Кобила Істтауна» на цих акторів чекає возз'єднання, як ви можете побачити на одному з кадрів нижче. Пірс зіграє Річарда Раяна, місцевого професора творчого письма.

Також в міні-серіалі режисера Крейга Зобела знялися Еван ПітерсАмериканська історія жахів»), Енгаурі РайсЛюдина-павук: Далеко від дому»), Девід ДенманБрайтбьорн») та Джин СмартХранителі»).

У минулому році Вінслет можна було побачити в кінотеатрах в драмі «Тихе серце», а також вона зіграла головну роль у стрічці «Амоніт». В майбутньому Вінслет з'явиться в образі іншопланетянки в блокбастері «Аватар 2».

1182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: