«Супермен і Лоїс»: новий трейлер, кадри і постер супергеройського серіалу Arrowverse

8 лютого 2021,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подивилися трейлер серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», але все-таки більше любите комікси DC? Тоді швидше вмикайте новий трейлер супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс», який покаже пригоди Людини зі сталі.

Новий серіал всесвіту Arrowverse буде слідувати за пригодами найвідомішого у світі супергероя Кларка Кента/Супермена та найвідомішої у світі журналістки Лоїс Лейн, які одружилися і завели дітей. І тепер їм належить боротися не тільки з суперлиходіями, а й з повсякденним стресом і труднощами, з якими стикаються працюючі батьки.

У ролях Кларка та Лоїс на телеекрани повертаються Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, яких ви вже бачили в цих образах під час подій кросовера «Криза на Нескінченних Землях». Їхніх синів-тінейджерів Джонатана і Джордана, яким у трейлері непросто переварити інформацію про те, що їхній батько Супермен, втілять Джордан Ельзасс і Александр Гарфін.

Нижче ви знайдете офіційні кадри з прем'єрної серії, які показують Супермена, який летить, а також Кларка і Лоїс на роботі та одину Кентів на фермі.

Дві перші серії серіалу «Супермен і Лоїс» вийдуть на екрани 23 лютого.

590 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: