Кадри серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» показують нові костюми супергероїв

5 лютого 2021,  19:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові промо-фотографії супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат», який вийде після закінчення «Ванда/Віжн», і вони дозволяють розглянути костюми Сокола, Зимового Солдата, Земо та нового Капітана Америка в повний зріст.

Події серіалу «Сокіл і Зимовий Солдат» будуть розвиватися після подій блокбастера «Месники: Завершення» та покажуть спільні пригоди Сема Вілсона (Ентоні Макі) і Бакі Барнса (Себастіан Стен).

Як розкривають нові кадри, Сокіл з'явиться на телеекранах в новому червоно-біло-чорному костюмі з крилами в таких же кольорах, тоді як Бакі, у якого тепер коротка зачіска, обрав собі синій шкіряний жакет без одного рукава, щоб не закривав його механічну руку, та чорні шкіряні штани.

Тим часом лиходій Барон Земо (Даніель Брюль), якому у фільмі «Перший месник: Протистояння» вдалося посварити Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) і Стіва Роджерса (Кріс Еванс), що призвело до Громадянської війни супергероїв, з'явиться в серіалі в світло-сірому пальто, чорних штанях, фіолетовому жакеті та фіолетовій масці, як у коміксах Marvel.

А в костюмі Капітана Америка, який модернізували для нового власника, ми побачимо солдата Джона Ф. Волкера (Вайатт Рассел). Наприкінці екшену «Месники: Завершення» Стів передав свій щит і титул Капітана Америка Сему, але, поки Сем не готовий стати Кепом, уряд США знайшов нового героя на цю роль. Адже Капітан Америка дуже важливий символ для своєї країни.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбудеться 19 березня.

1640 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: