Вийшов новий трейлер фільму «Біллі Айліш: Злегка розмитий світ»

5 лютого 2021,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати нам, що до прем'єри надихаючого документального фільму «Біллі Айліш: Злегка розмитий світ» залишилося вже менше місяця, стримінгова платформа Apple TV+ поділилася його новим зворушливим трейлером.

Нова документалка режисера Р.Дж. КатлераВересневий номер», «Послухай мене, Марлон») представить інтимний погляд на подорож співачки і авторки пісень Біллі Айліш, її життя в дорозі, на сцені та вдома під час створення її дебютного альбому «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», який вийшов к 2019 році і зробив Біллі зіркою світового масштабу.

Другий трейлер, де звучать пісні «bury a friend» і «when the party's over», показує, як Біллі та її брат Фіннеас О'Коннелл створювали свій хітовий альбом в домашній студії звукозапису, після чого вони позують перед камерами з цілим оберемком премій «Греммі», і Біллі каже, що «все можливо», а також співачка розповідає про те, як її надихають молоді слухачі, які теж борються з різними проблемами, в тому числі і з депресією.

Онлайн-прем'єра картини «Біллі Айліш: Злегка розмитий світ», чию пару стильних офіційних постерів ви знайдете нижче, відбудеться 26 лютого.

На початку 2020 року Біллі виступила на церемонії нагородження премії «Оскар», і в майбутньому сама може бути номінована на «Оскар» за свою пісню «No Time To Die», що стала головною темою ювілейного фільму Бондіани «007: Не час помирати».

880 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: