Новий промо-ролик серіалу «Рівердейл» відправляє нас на 7 років уперед

4 лютого 2021,  19:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«За 7 років може статися дуже багато». І це ще скромно сказано, як показує промо-ролик 4 серії 5 сезону хітового серіалу «Рівердейл».

Не встигли ми оговтатися від емоційного випускного, як наступна серія зі зловісною назвою «Chapter Eighty: Purgatorio» («Глава вісімдесят: Чистилище») обіцяє нам багато різних сюрпризів:

Провівши 7 років далеко від Рівердейла, Арчі (Кей Джей Апа) повертається і виявляє, що місто тепер в руках Гірама Лоджа (Марк Консуелос) й незабаром перетвориться на місто-привид. Коли Тоні (Ванесса Морган) розповідає йому, що відбувається в Рівердейлі, Арчі зв'язується з іншими членами банди і викликає їх додому.

Тим часом промо-ролик розкриває, що всі ці роки Арчі служив в армії і був на війні, Джагхед (Коул Спроус) став письменником, Вероніка (Каміла Мендес) вийшла заміж за Чеда Гекко (Кріс Мейсон), а Бетті (Лілі Рейнхарт) тепер працює агентом ФБР. Чим займалися ці роки Шеріл (Меделін Петш) і Тоні, поки залишається загадкою.

Прем'єра серії зі стрибком в часі, яку написав творець «Рівердейла» Роберто Агірре-Сакаса і зняв режисер Стів Еделсон, відбудеться 11 лютого за українським часом.

1000 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: