«Тор 4»: перші фото зі зйомок показують нові костюми Тора і Зоряного лицаря

1 лютого 2021,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші фотографії зі знімального майданчика майбутнього блокбастера «Тор: Любов і грім» чекати довелося недовго, і вони розкрили нові костюми одразу двох супергероїв всесвіту MCU: Тора і Зоряного лицаря, яких грають Кріс Гемсворт та Кріс Претт.

Сайт Daily Mail поділився сьогодні цікавими фотографіями від папараці, зробленими на зйомках супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», що минулого тижня стартували в Австралії, на батьківщині Гемсворта.

Вони показують бога грому Тора в компанії Пітера Квілла/Зоряного лицаря, і обидва супергероя з'являються тут в нових костюмах. Тор надів червоно-чорну безрукавку поверх майки з принтом та сині штани, тоді як Квіллу пошили новий довгий плащ фіолетового кольору з чорними, синіми та металевими вставками.

В руках у Тора можна побачити його новий молот Штормбрейкер, який він викував на планеті Нідавеллір під час подій блокбастера «Месники: Війна нескінченності», щоб перемогти суперлиходія Таноса.

Також важко не помітити, що Тор знову став качком, хоча у фінальній сцені екшену «Месники: Завершення» він все ще був товстуном, коли вирушав на пошуки нових пригод разом з Вартовими Галактики.

Як вам нові костюми Тора та Зоряного лицаря? Який з них вам подобається більше? Діліться своїми враженнями в коментарях.

Прем'єра блокбастера «Тор: Любов і грім», над яким працює режисер екшену «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті, відбудеться у травні 2022 року.

1662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: