Новий трейлер серіалу «Ванда/Віжн» показує, чого чекати від майбутніх серій

31 січня 2021,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 4 серії свого першого супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» компанія Marvel Studios поділилася його новим трейлером, який йде 1 хвилину та розкриває деякі цікаві моменти майбутніх серій.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 4 серії «Ванда/Віжн».

Четверта серія, яка вийшла 29 січня, показала зворотну сторону тихого містечка Вествью, куди Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) перебралися після весілля. І поки у них кожну серію стрімко змінювалися декади, за вікном, тобто за межами Вествью, йшов 2023 рік після подій блокбастера «Месники: Завершення».

Нам показали, як Моніка Рамбо (Тейона Парріс), капітан організації М.Е.Ч., повернулася до життя після скасування клацання Таноса, і директор відправив її перевірити, що відбувається у містечку Вествью. Коли Моніку засмоктало в містечко крізь його силове поле (і вона вирушила приймати пологи у Ванди), агенти М.Е.Ч.а розгорнули поруч з Вествью цілу базу, щоб дізнатися, що там відбувається і як повернути Моніку (та інших людей) назад.

Ванда сама повернула Моніку в нашу реальність, коли зрозуміла, що Моніка прийшла до неї в гості без запрошення і знає про Альтрона. І новий трейлер показує, як директор М.Е.Ч.а (Джош Стемберг) оголошує агентам, що «у них тепер є свідчення людини, яка побувала усередині аномалії» Вествью, натякаючи на Моніку.

Що повідає їм Моніка, поки залишається загадкою, але нам знову показують Дарсі (Кет Деннінгс) та Джиммі (Рендолл Пак), які будуть продовжувати дивитися ситком Ванди та Віжна по телевізору, щоб дізнатися більше

Наступні серії їхнього ситкому будуть розвиватися в 80-х та в 90-х роках в 80-х Ванда та Віж намагатимуться впоратися з двома немовлятами, тоді як серія про 90-і покаже нам Гелловін в містечку Вествью, який може обернутися катастрофою для їхньої ідилії.

Але найцікавішим моментом нового трейлера є те, що ми бачимо, як Ванда в сучасному одязі застосовує на вулиці зачарованого містечка свої суперсили, а Віжн тим часом доходить до межі Вествью і... проходить через його силове поле.

А ще один кадр, який ви знайдете нижче, натякає на те, що Віжн зрозуміє, що з Вествью щось не так, і збунтується проти реальності Ванди.

Прем'єра 5 серії серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться у п'ятницю, 5 лютого.

Читайте також: В супергеройському фільмі «Месники: Завершення» була сцена після титрів з Вандою і Віжном, але її вирізали під час монтажу.

2172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: