Зйомки сиквела «Шазама» розпочнуться навесні

30 січня 2021,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Міган Гуд, яка в супергеройському екшені «Шазам!» втілила дорослу Дарлу, повідомила, що зйомки його сиквела «Шазам: Лють богів» стартують у травні.

Фільм «Шазам: Лють богів» покаже другу пригода тінейджера Біллі Бетсона та його прийомних братів і сестер, які отримали суперздібність перетворюватися на дорослих супергероїв. Ходять чутки, що вони будуть битися з трьома сестрами-суперлиходійками, але поки ще нічого не підтверджено офіційно.

Про те, що студія Warner Bros. збирається приступити до зйомок сиквела наприкінці весни, Гуд розповіла під час інтерв'ю на шоу The Carlos Watson Show:

Дасть Бог і з милістю Божою, «Шазам 2» стартує у травні.

У ролях Шазама та інших дорослих супергероїв на великий екран разом з Гуд повернуться актори Закарі Лівай, Адам Броді, Мішель Борт, Росс Батлер та Д.Дж. Котрона, а їхні дитячі альтер-его зіграють Ешер Енджел, Джек Ділан Грейзер, Грейс Фултон, Фейті Герман, Іен Чен і Йован Арман.

Режисером сиквела виступить Девід Ф. Сандберг, який зняв перший сольник Шазама. Українська прем'єра його супергеройського сиквела очікується 3 листопада 2022 року, але вона може бути перенесена знову через пандемію.

Тим часом ви зараз можете побачити Гуд в науково-фантастичному екшені Пола В.С. Андерсона «Мисливець на монстрів», який вийшов в прокат 28 січня.

1445 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: