У фільмі «Месники: Завершення» була сцена після титрів з Вандою та Віжном

30 січня 2021,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Пол Беттані розкрив, що він знявся в додатковій сцені для супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», але, на жаль (чи на щастя), її вирізали.

Віжн загинув в фіналі фільму «Месники: Війна нескінченності», коли Танос прибув на Землю за останнім Каменем вічності, і, на жаль, так і не повернувся в продовженні війни з Божевільним Титаном «Месники: Завершення».

Під час інтерв'ю з сайтом IMDb Беттані розповів, що його андроїд повинен був з'явитися в сцені після титрів, але вона не увійшла до фінального монтажу:

У якийсь момент там повинна була бути сцена, в якій [Багряна відьма] відкрила б щось на зразок ящика з мішком для трупів, і там був би Віжн. [Бос Marvel Studios] Кевін [Файгі] поговорив зі мною і сказав: «Я повинен прийняти рішення [і видалити цю сцену]». І я сказав: «Ух!» Тому що я дійсно хотів взяти участь в тому прибутку!

Схоже, Кевін Файгі прийняв правильне рішення, оскільки побачити Ванду над тілом Віжа в мішку для трупів це було б вже занадто, враховуючи велику кількість трагедії в блокбастері «Месники: Завершення».

Зараз Віжна можна побачити в головній ролі в серіалі «Ванда/Віжн», де вони з Вандою (Елізабет Олсен) живуть тихим сімейним життям в містечку Вествью, але дуже скоро починають розуміти, що щось в їхній ідеальній реальності йде не так.

2728 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: