«Вокер»: промо, кадри та опис 3 серії «Голова, що хитається»

29 січня 2021,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії пригодницько-детективного серіалу «Вокер» герой Джареда Падалекі зіткнеться з другом дитинства, роль якого зіграє актор Метт Барр з хітового молодіжного серіалу «Школа виживання».

Офіційний синопсис серії «Bobble Head» («Голова, що хитається»):

Життя Вокера (Джаред Падалекі) ускладнюється, коли в місто повертається його найкращий друг дитинства Гойт Ровлінс (Метт Барр). Абелін (Моллі Гейген) рада цьому, але у Джері (Одетт Еннейбл) виникають змішані почуття з цього приводу. Тим часом у Мікі (Ліндсі Морган) є свої підозри з приводу реальної причини повернення Гойта.

Кадри третьої серії показують, як Вокер та Гойт розсікають по місту в своїх ковбойських капелюхах за кермом червоного автомобіля Ford Mustang 1968 року. Також ця машина буде фігурувати у флешбеці за участю покійної дружини Вокера Емілі (Женев'єв Падалекі).

А якщо ви дойдете до кінця кадрів, то побачите сімейну вечерю в домі Вокерів за участю Гойта, де також присутні батьки Корделла Абелін та Бонем (Мітч Піледжі), його брат Ліам (Кіген Аллен) і діти Стелла (Вайолет Брінсон) та Аугуст (Кейл Каллі).

Режисером третьої серії «Вокера», чия прем'єра відбудеться 5 лютого за українським часом, виступив Рендолл Зіск.

1367 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: