«Ванда/Віжн»: секрет Джеральдіни розкрито

28 січня 2021,  17:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри четвертої серії супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» розбираємо в деталях фінал його попередньої серії, яка нарешті розкрила таємницю Джеральдіни і загадкового містечка Вествью.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про події 3 серії «Ванда/Віжн».

У першій серії серіалу Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) здавалися найщасливішою парою молодят, які переїхали в тихе містечко Вествью, щоб жити самим нормальним життям. Але, як ми і припускали, могутня супергероїня Багряна відьма та високотехнологічний андроїд з Каменем Вічності в лобі просто не створені для такого життя.

У другій серії Ванда отримала дивні сигнали з реального світу, які виходили з радіо, а також в їхню з Віжем реальність пробралася загадкова людина в костюмі бджоляра і з символом таємної організації М.Е.Ч. на спині. Але разом з цим Ванда подружилася з милою жінкою на ім'я Джеральдіна (Тейона Парріс), а також вони з Віжем перемогли на конкурсі талантів, так що у Багряної відьми все було під контролем.

Поки в третій серії Ванда не опинилася вагітна близнюками, а її вагітність, розвиваючись занадто швидкими темпами, не стала грати з її суперсилами. На щастя, поки Віжн бігав за лікарем, на порозі Ванди з'явилася Джеральдіна, і вона прийняла пологи у Багряної відьми.

Все знову здавалося в повному порядку (не беручи до уваги звичайних дивацтв), як раптом Ванда згадала про свого покійного брата П'єтро (Аарон Тейлор-Джонсон), а Джеральдіна запитала її про те, чи її брата вбив Альтрон. Таким чином Ванда зрозуміла, що Джеральдіна не є частиною цієї ідеалістичної реальності і, пильно придивившись до її кулона з мечем... прогнала її геть.

Причому буквально. У кінці серії ми побачили, як Джеральдіна, яка насправді є агентом М.Е.Ч.а і хрещеницею Капітана Марвел Монікою Рамбо, вилетіла геть за межі містечка Вествью, що оточене сильним силовим полем.

Поки Джеральдіна/Моніка приходила в себе, лежачи на траві, її швидко оточили машини М.Е.Ч.а, звідки висипали інші агенти. Схоже, ця організація щосили прагне достукатися до Ванди в її реальності й повернути її назад у наш світ. Чи вдасться їм це, поки залишається під питанням, оскільки Багряна відьма збирається відчайдушно захищати своє сімейне життя з Віжем та близнюками.

Джеральдіна/Моніка також стала головною героїнею ретро-постера третьої серії, слоган якого повідомляє, що «сигнал йде не з цього світу».

Моніка повернеться в майбутніх серіях і навіть візьме участь у подіях супергеройського блокбастера «Капітан Марвел 2», що будуть розвиватися в нашому часі.

Прем'єра 4 серії серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться вже завтра, 29 січня.

Читайте також: «Ванда/Віжн»: чому всі обговорюють той кулон Агнес і як він пов'язаний з коміксами Marvel.

2214 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: