«Рая та останній дракон»: дивимося новий український трейлер мультфільму від Disney

27 січня 2021,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останній дракон чекає зустрічі з вами, так що швидше вмикайте офіційний український трейлер очікуваного мультфільму від Disney «Рая та останній дракон», над яким працювали творці блокбастера «Крижане серце».

Колись давно у фантастичному світі під назвою Кумандра люди та дракони жили разом у злагоді. Але коли зловісні чудовиська, знані як Друни, почали загрожувати жителям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство. 500 років потому монстри повернулись, і самотня воїтелька Рая мусить відшукати останнього дракона, щоб зупинити Друнів назавжди. Однак під час подорожі вона дізнається, що для того, аби врятувати світ, магії драконів замало. Потрібна ще й довіра.

Раю і дракониху Сісу озвучують актриси Келлі Марі Трен з франшизи «Зоряні війни» та Аквафіна з фільму «Джуманджі: Наступний рівень». У минулому році Трен також озвучила мультфільм «Сімейка Крудсів: Нова ера».

В український прокат діснеївська анімація «Рая та останній дракон», чий новий чарівний постер ви знайдете нижче, вийде на початку весни, 5 березня.

4223 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: