Вийшов новий епічний трейлер мультфільму від Disney «Рая та останній дракон»

26 січня 2021,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер пригодницько-фентезійної анімації «Рая та останній дракон», яким сьогодні поділилася студія Disney, представляє найбільш незвичайного та милого дракона в історії кіно.

Події нового казкового мультфільму від Disney розвиваються в загадковому світі Кумандра, де хоробра дівчина-воїн Рая повинна відшукати останнього дракона, щоб зупинити зловісних чудовиськ, які прийшли в її світ з метою його знищити. Компанію їй в цих пригодах складе диво-звір Тук-Тук, а також різношерста команда, яку Рая збирає в новому трейлері.

В оригіналі головна героїня говорить голосом актриси Келлі Марі Трен, відомої завдяки ролі Роуз Тіко в хітових фантастичних екшенах «Зоряні війни: Останні джедаї» та «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

А голосом незвичайного дракона Сісу, який напевно підніме ваш настрій, стала Аквафіна з блокбастера «Джуманджі: Наступний рівень». Дивіться трейлер до кінця, щоб побачити незвичайну здатність цього дракона.

Українська прем'єра мультфільму «Рая та останній дракон» відбудеться 5 березня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його дубльований трейлер.

1869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: