«Бетвумен»: промо, кадри та опис 3 серії 2 сезону «Магія дівчини-кажана!»

26 січня 2021,  14:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» Раян очікує поєдинок з небезпечним лиходієм Віктором Засом, який прибув, щоб тероризувати Ґотем.

Офіційний опис серії «Bat Girl Magic!» («Магія дівчата-кажана!»):

Поки Раян Вайлдер (Джавісія Леслі) продовжує завойовувати очки в якості Бетвумен, вона стикається з випробуванням, що випадає будь-якому супергероєві, подвійне життя. Мері (Ніколь Кан) все ще в команді Раян, але у Люка (Камрус Джонсон) все ще є сумніви особливо, коли Раян вносить деякі зміни і представляє новий костюм Бетвумен! Тим часом Віктор Зас (Алекс Морф) вирізає собі шлях вулицями міста, а командир Кейн (Дюгрей Скотт) відправляє Воронів, щоб вони зупинили поширення наркотику Snakebite в Ґотемі. Сафія (Шивані Гаї) звертає увагу на витівки Еліс (Рейчел Скарстен), поки Софі (Меган Тенді) опиняється в несподіваній ситуації.

Судячи з кадрів третьої серії, несподівана ситуація, в якій опиниться Софі, буде пов'язана з її зустріччю з Еліс лицем до лиця.

Також кадри дозволяють познайомитися ближче з новим суперкостюмом Бетвумен та з суперлиходієм Віктором Засом, який в минулому році був головним болем для Харлі Квінн та її подруг у фільмі «Хижі пташки».

На телеекрани 3 серія 2 сезону прибуде 1 лютого за українським часом.

1335 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: