«Гра престолів» отримає ще один спін-офф з Таргарієном у головній ролі

22 січня 2021,  20:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до ще однієї подорожі Вестеросом? Телеканал HBO вирішив порадувати шанувальників фентезійного серіалу «Гра престолів» новиною про те, що він зніме ще один спін-офф, чиї події будуть розвиватися за 90 років до Війни п'яти королів.

Канал HBO займається розробкою приквела «Ігри престолів», який буде ґрунтуватися на новелах Джорджа Р.Р. Мартіна, що розповідають про пригоди Дунка (він же сер Дункан Високий) і Егга (Ейгона V Таргаріена), пише сайт Variety.

Ейгон V Таргаріен був п'ятнадцятим королем Семи Королівств з династії Таргарієнів, який сидів на Залізному троні з 233 по 259 рік.

У Ейгона не було драконів (на той час все дракони Таргарієнів загинули), але це не завадило йому відправитися в юності в подорож по Вестерос під ім'ям Егга, зброєносця лицаря сера Дункана Високого.

Розробка цього спін-офф може зайняти кілька років, але не варто сумувати, оскільки в цьому році канал HBO збирається почати зйомки серіалу «Дім дракона», який розповість про громадянську війну Таргарієнів під назвою Танок драконів, що тривала у Вестеросі з 129 по 131 рік.

У фентезі «Дім дракона», чия прем'єра очікується в 2022 році, зіграють актори Педді Консідайн (король Вісеріс I Таргарієн), Метт Сміт (Деймон Таргарієн), Емма Д'Арсі (Рейніра Таргарієн) та Олівія Кук (Алісент Гайтавер). Детальніше про їхніх героїв, які будуть у центрі Танку драконів, читайте тут.

2471 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: