Сара Мішель Геллар відсвяткувала 40-річчя Баффі: «На її честь давайте усі будемо хоробрими»

21 січня 2021,  18:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам напевно буде складно в це повірити, але на днях головній героїні культового серіалу «Баффі – переможниця вампірів», на якому виросли усі діти 90-х, виповнилося 40 років! І на честь цього свята актриса Сара Мішель Геллар поділилася зворушливими словами про свою (супер)героїню.

Захисниця нашого світу від вампірів та всіляких сил зла Баффі Саммерс народилася 19 січня 1981 року, так що цього вівторка їй виповнилося 40 років.

В її день народження Геллар, яка грала цю відважну героїню протягом 7 років, поділилася в Instagram промо-фотографією фіналу 1 сезону з надихаючими словами, які нам усім в період чергового локдауну дуже потрібні:

Я щойно згадала, що сьогодні 40-й день народження Баффі Саммерс. Не можу в це повірити. Вона навчила нас, що найскладніша річ в цьому світі — це жити в ньому. Тому на її честь давайте усі будемо хоробрими. І будемо продовжувати жити. Нехай ми не так звикли жити наші життя, як зараз, але давайте знаходити красу і в цьому. Щоб ми всі змогли жити довго та безпечно. #happybirthdaybuffy #buffy40

Минулої весни, під час першого всесвітнього локдауна, викликаного пандемією COVID-19, Геллар порадувала своїх шанувальників, одягнувши ту саму білу сукню із серії «Дівчина з пророцтва» («Prophecy Girl»), в якій вона билася з Повелителем (Майстром).

2351 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: