«Рівердейл»: Шеріл і Тоні танцюють на випускному на нових кадрах прем'єри 5 сезону

20 січня 2021,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Рівердейл» Ванесса Морган вирішила нагадати нам, що прем'єра 5 сезону відбудеться вже 20 січня, тобто сьогодні, поділившись кількома дуже милими кадрами з випускного за участю Шеріл і Тоні. І ці кадри містять невеличкий спойлер, який напевно порадує фанатів пари Шоні.

Прем'єрна серія нового сезону покаже довгоочікуваний шкільний випускний наших героїв, і, за американською традицією, на цьому вечорі випускники будуть обирати короля і королеву балу. Але, як розкривають кадри, якими Морган поділилася в Instagram, на даному випускному буде одразу дві королеви.

Перший кадр показує, як щасливі Шеріл (Меделін Петш) і Тоні обіймаються, слухаючи оголошення на сцені, а на другому кадрі вони, вже з коронами на головах, танцюють повільний танець в променях софітів.

А ось для Арчі (Кей Джей Апа) та Вероніки (Каміла Мендес), судячи з трейлеру, випускний закінчиться сльозами і розставанням, оскільки вона дізнається про той поцілунок Арчі з Бетті (Лілі Рейнхарт).

Прем'єрна серія 5 сезону отримала назву «Chapter Seventy-Seven: Climax» («Глава сімдесят сьома: Клімакс»), так що нас безумовно чекає незабутній вечір.

1362 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: