«Ма Рейні: Мати блюзу»: дивимося фрагмент з фінального фільму Чедвіка Боузмана

20 січня 2021,  17:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент байопіку Джорджа С. Вольфа «Ма Рейні: Мати блюзу» показує блискучу акторську гру Чедвіка Боузмана, який цілком може отримати за цей виступ посмертну номінацію або навіть сам «Оскар».

Головною героїнею екранізації п'єси Огаста Вілсона, чиї події розвиваються в Чикаго в 1927 році, виступає легендарна співачка Ма Рейні, також відома як Мати блюзу, яку втілює лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс. Але і Боузман грає тут центрального персонажа амбітного трубача Ліві з її групи, який хоче сам стати зіркою сцени.

І в новому фрагменті, який ви можете подивитися вище, Ліві проявляє свій стійкий характер, коли старші музиканти з групи вирішують його навчити уму-розуму.

Цих бувалих колег по сцені грають Глінн Термен, Колман Домінго та Майкл Поттс, які з любов'ю згадують свою роботу з Боузманом.

Смерть 43-річного актора шокувала світ наприкінці літа 2020 року, коли стало відомо, що останні чотири роки він боровся з раком, при цьому продовжуючи невпинно зніматися в блокбастерах Marvel, як «Чорна пантера», «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення».

Онлайн-прем'єра фільму «Ма Рейні: Мати блюзу» відбулася 18 грудня, так що ви вже можете насолодитися виступами Боузмана і Девіс на Netflix.

879 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: