«Кріпосна»: перший погляд на нову Катю Вербицьку в 3 сезоні хітового серіалу СТБ

14 січня 2021,  20:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні костюмованої драми «Кріпосна» від каналу СТБ на глядачів (та її героїв) чекають серйозні зміни роль Каті Вербицької замість Катерини Ковальчук виконає нова актриса Соня Прісс. І у нас вже є перший погляд на цю героїню, яка подорослішала.

Щоб знайти найкращу актрису на роль дорослої Каті, творці серіалу «Кріпосна» розглянули кандидатури 400 актрис з різних країн, поки їхній вибір не зупинився на Соні Прісс. Чому вони вирішили замінити головну актрису, яка так полюбилася глядачам, розповідає шоураннер серіалу Тала Пристаєцька:

У нас було надзвичайно складне завдання ― знайти актрису на роль героїні, яку всі вже знають і люблять. Коли ми тільки починали зйомки першого сезону «Кріпосної», це була історія простої дівчини, на яку чекало багато випробувань і перешкод. Продовження «Кріпосної» ― це історія нової Каті, яка багато чого пережила, і все це залишило помітні рубці. Перед нами тепер інша героїня, і їх не можна порівнювати.

Тим часом 25-річна Соня Прісс, яку ви можете побачити в образі Каті Вербицької на кадрі нижче, інтригує майбутнім своєї героїні, яке покажуть нові серії:

Катя вже не та юна беззахисна дівчина, якою була раніше. Вона точно знає ціну свободи. Знає, з чим готова миритися, а з чим буде самовіддано боротися, ризикуючи всім ― щастям, своїм життям. Я не можу відповісти прямо, чи живий Жадан, проте запевняю вас, що Катя кохатиме і буде коханою.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Кріпосна» очікується в 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату його повернення на телеекрани першими.

1505 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: