Вийшов новий трейлер фільму «Іуда і чорний месія» від творця «Чорної пантери»

14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Інформатор ФБР Вільям О'Ніл (Лакіт Стенфілд) проникає в радикальну партію «Чорні пантери», де йому за дорученням поліції потрібно стежити за її харизматичним лідером, головою Фредом Гемптоном (Деніел Калуя). Професійний злодій О'Ніл впивається небезпекою маніпулювання як своїми товаришами, так і своїм куратором, спеціальним агентом Роєм Мітчеллом (Джессі Племонс). Політична доблесть Гемптона зростає у міру того, як він закохується в революціонерку Дебору Джонсон (Домінік Фішбек). Тим часом за душу О'Ніла розгортається справжня битва. Чи приєднається він до сил добра? Чи ж підкориться Гемптону та «Пантерам» будь-якими засобами, як йому наказує директор ФБР Дж. Едгар Гувер (Мартін Шин)?

Ви також можете знати Деніела Калую завдяки супергеройському екшену «Чорна пантера» і трилеру «Вдови», а Лакіта Стенфілда ви могли бачити у фільмах «Дівчина у павутинні», «Неограновані коштовності» та «Ножі наголо».

Режисером і сценаристом стрічки «Іуда і чорний месія» виступає Шака Кінг, а одним з його продюсерів є режисер хітового блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера» Раян Куглер.

Світова прем'єра фільму «Іуда і чорний месія» відбудеться в рамках кінофестивалю «Санденс» 1 лютого. Його онлайн-прем'єра очікується 12 лютого.

1302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: