З'явився трейлер фантастики «Блаженство» за участю Сальми Гайєк та Овена Вілсона

14 січня 2021,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Женися за чимось реальним. Сальма Гайєк вириває Овена Вілсона з сірих буднів у казковий світ в трейлері науково-фантастичної драми «Блаженство» («Bliss»), яким днями поділився стримінговий сервіс Amazon Prime.

Згідно з офіційним синопсисом, у фільмі «Блаженство» Вілсон та Гайєк втілюють «нещасливого чоловіка і загадкову жінку, які вірять в те, що вони живуть в змодельованій реальності, але коли їхній знайдений світ «блаженства» починає перетинатися з «потворним» світом, вони повинні вирішити, що є реальним і де їхнє справжнє місце».

Сценаристом та режисером цієї незвичайної історії кохання виступає Майк Кехілл, який зняв фільми «Інша Земля» і «Я – початок» та працював над серіалами «Чарівники» і «Шлях».

Онлайн-прем'єра кінострічки «Блаженство», чий офіційний постер показує головних героїв у двох різних світах, відбудеться 5 лютого.

Цікавий факт: в цьому році Гайєк та Вілсон обидва стануть частиною кіновсесвіту Marvel. Вона зіграє в супергеройському блокбастері «Вічні», а він в серіалі «Локі».

1322 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: