Перший погляд на Дейва Батісту у фільмі Зака Снайдера «Армія мерців»

13 січня 2021,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Зак Снайдер готує режисерську версію «Ліги справедливості», яка буде 4-серійним міні-серіалом, він також встиг зняти бойовик про зомбі «Армія мерців» із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою в головній ролі.

Події постапокаліптичного фільму «Армія мерців» («Army of the Dead») будуть розвиватися в Лас-Вегасі під час спалаху зомбі-вірусу, який активно знищує людей, перетворюючи їх на кровожерних зомбі. Група найманців вирішує поставити все на кін, відправившись в зону карантину, щоб провернути найбільше пограбування усіх часів.

Перші кадри, показані в рамках епічного трейлера кінопрем'єр Netflix, представляють героя Дейва Батіста, який очолить це амбітне пограбування.

Тут його герой Скотт Ворд стріляє по групі зомбі, а також вдирається у величезне сховище казино зі стопками грошей, зібраних у великі партії.

Компанію йому у новому фільмі Снайдера складуть Елла Пернелл, Ана де ла Регер, Гаррет Діллахант, Хіроюкі Санада, Омарі Гардвік, Тіг Нотаро і Тео Россі.

Прем'єра зомбі-екшену «Армія мерців» відбудеться в 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер.

2318 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: