Концепт-арт фільму «Диво-жінка 1984» показує ранній дизайн Гепарди

12 січня 2021,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Талановитий художник Maciej Kuciara опубліковав три концепт-арти суперлиходійки Гепарди у втіленні Крістен Віг, які він намалював на прохання режисерки Петті Дженкінс на ранній стадії роботи над блокбастером «Диво-жінка 1984».

Разом з шикарними концепт-артами Гепарди, на яку на екрані перетворилася Барбара Мінерва, художник поділився своїми теплими спогадами про роботу з Дженкінс:

Більше двох років тому я отримав шанс попрацювати з режисеркою Петті Дженкінс і допомогти їй зрозуміти, яким буде зовнішній вигляд Гепарди в її новому фільмі «Диво-жінка 1984». Це був досить короткий проект, але разом з цим веселий, оскільки з Петті дуже весело працювати як з режисеркою.

Після чого він додав:

Випробування полягало в тому, щоб зрозуміти, де дизайн буде створено за допомогою костюмів, а де за допомогою комп'ютерної графіки. Дуже-дуже веселі речі.

Якщо ви вже подивилися фільм «Диво-жінка 1984», то напевно помітите, що під час своєї фінальної битви з Диво-жінкою (Галь Гадот) Гепарда була більше схожа на дикого звіра, ніж на цьому концепт-арті.

А який з дизайнів цієї суперлиходійки вам подобається більше? Цей або фінальний? Діліться своїми враженнями в коментарях нижче.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Диво-жінка 1984».

1400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: