Зак Брафф мило привітав свою дівчину Флоренс П'ю з 25-річчям

5 січня 2021,  20:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В день народження своєї дівчини Флоренс П'ю, якій 3 січня виповнилося 25 років, актор Зак Брафф поділився в соцмережах зворушливими словами про неї, назвавши її «найвеселішою людиною, яку він коли-небудь зустрічав».

У неділю, 3 січня, Брафф опублікував в Instagram декілька веселих фотографій з Флоренс та написав поруч миле привітання:

Щасливого дня народження найвеселішій людині, яку я коли-небудь зустрічав. Я б відчував себе благословенним, якби посміхався з тобою всього одну ніч. Не можу повірити, що мені пощастило сміятися з тобою кожен день. Яке задоволення знати тебе. Яким подарунком для світу стало те, що ти народилася.

У відповідь П'ю поділилася цим постом в своїх сторіс з емоджі у вигляді сердечка.

На 45-й день народження Браффа пара зіткнулася з жорстокою критикою в соцмережах через їхню різницю у віці, яка становить 20 років, на що П'ю відповіла в Instagram за допомогою відео, де вона сказала:

Мені не потрібно, щоб ви говорили мені про те, кого я повинна або не повинна любити. Це не ваше місце, і насправді це не має до вас ніякого відношення.

Пара познайомилася декілька років тому, коли Флоренс знялася в короткометражному фільмі Браффа «Час, необхідний, щоб дістатися туди», і, відповідно до Вікіпедії, живе цивільним шлюбом з 2019 року.

Вони виглядають дуже щасливими разом, і це головне.

2351 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: