Новий трейлер і персональні постери фільму Реджини Кінг «Одна ніч в Маямі»

5 січня 2021,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime представила в понеділок офіційний трейлер драми «Одна ніч в Маямі», яка стала повнометражним режисерським дебютом американської актриси і лауреатки премії «Оскар» Реджини Кінг.

Драматична картина «Одна ніч в Маямі» є екранізацією п'єси Кемпа Паверса. Це вигадана розповідь про одну неймовірну ніч, коли афроамериканські ікони Мухаммед Алі, Малкольм Ікс, Сем Кук і Джим Браун зібралися в одному готелі, щоб обговорити свою роль в русі за громадянські права та культурному перевороті 60-х років.

Легендарного боксера Мухаммеда Алі втілює Елі Горі, духовного лідера і борця за права афроамериканців Малкольма Ікса грає Кінгслі Бен-Адір, роль співака Сема Кука виконує Леслі Одом мол., а відомого футболіста Джима Брауна грає Елдіс Годж.

Нижче ви знайдете персональні постери з участю цих видатних чоловіків, а також загальний постер фільму «Одна ніч в Маямі», де вони збираються разом.

Онлайн-прем'єра режисерського дебюту Реджини Кінг, який критики називають «одним з найкращих фільмів 2020 року», відбудеться наступного тижня, 15 січня.

1905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: