Надихаючий урок Джо Гарднера: дивимося новий фрагмент мультфільму «Душа»

5 січня 2021,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перед новим роком, 25 грудня, в український прокат вийшов мультфільм «Душа» від студій Disney та Pixar, і за цей короткий час він встиг підкорити серця глядачів будь-якого віку. І якщо ви все ще не знаєте, чи варто його побачити на великому екрані, то ось вам його новий надихаючий фрагмент.

Головним героєм філософського мультфільму «Душа» виступає вчитель музики Джо Гарднер, голосом якого став лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Джо з дитинства мріяв бути професійним музикантом і виступати на сцені, але, як би він не старався, удача ніяк не хотіла йому посміхатися. Поки одного разу він нарешті не отримав місце в квартеті Доротеї Вільямс (номінантка на премію «Оскар» Анджела Бассетт). Ось тільки по дорозі додому з ним трапляється нещасний випадок, і душа Джо опиняється в іншому світі, звідки повернутися на Землю не так просто.

Новий фрагмент показує урок музики в школі, де Джо щосили намагається перетворити групу неуважних дітей на єдиний оркестр. І тут одна з його учениць починає прекрасно грати на трубі, але, коли вона сильно захоплюється, інші діти починають над нею сміятися.

Джо каже їм, що в цьому немає нічого поганого, навіть навпаки, і розповідає їм історію про те, як він в дитинстві познайомився з музикою. Його батько відвів його в джаз-клуб, і там Джо побачив піаніста, який захоплено грає на інструменті, ніби розчиняючись в музиці, і тоді Джо зрозумів, що теж хоче так грати.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Душа», який увійшов в топ-15 найкращих фільмів 2020 року версії Kinofilms.ua.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1852 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: