«Диво-жінка 1984»: Галь Гадот поділилася закулісним фото з Крістен Віг і Педро Паскалем

4 січня 2021,  21:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» Галь Гадот провела нас за його лаштунки за допомогою нової фотографії зі зйомок, де вона посміхається в компанії акторів Крістен Віг і Педро Паскаля та режисерки Петті Дженкінс.

Вирішивши показати, як весело проходили їхні дні на знімальному майданчику супергеройського сиквела, Гадот опублікувала в Instagram закулісне фото з собою, Віг, Паскалем та Дженкінс, а в його описі жартівливо сказала:

Ви можете подумати, що ми говоримо про сцену, але насправді ми намагаємося зрозуміти, що буде на ланч.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і подивитися 60 закулісних знімків за участю цієї веселої четвірки та Кріса Пайна.

Цей знімок був зроблений під час зйомок епізоду в Смітсонівському інституті, де працюють Діана Принц (Галь Гадот) і Барбара Мінерва (Крістен Віг). Не будемо спойлерити, навіщо до них в гості заглянув Максвелл Лорд (Педро Паскаль), але плани у цього персонажа точно лиходійські, незважаючи на добру посмішку актора, який його втілює.

Блокбастер «Диво-жінка 1984» вже заробив у світовому прокаті $118,5 млн, що ставить його на 13-е місце в рейтингу найуспішніших фільмів 2020 року.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Диво-жінка 1984», який ви все ще можете застати в кінотеатрах. Поспішайте, оскільки скоро їх закриють майже на місяць.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1998 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: