Фільм «Круелла» з Еммою Стоун отримав нову дату української прем'єри

4 січня 2021,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елеан Стрельбицкая

Це офіційно! Очікуваний діснеївський приквел «Круелла», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун, вийде в український прокат майбутньої весни 27 травня 2021 року.

Фільм «Круелла» («Cruella») буде приквелом казки «101 далматинець» і розповість історію становлення легендарної діснеївської лиходійки Круелли Де Віль (вона ж Стервелла Де Віль), яка прославилася тим, що хотіла зробити модну колекцію одягу зі 101 далматинця.

Сайт Variety повідомляє, що події цього пріквела будуть розвиватися на тлі сцени панку та моди в Лондоні 1970-х років, де ми зустрінемо молоду Круеллу до її перетворення на лиходійку з чорно-білою зачіскою.

Перший погляд на Емму Стоун в цьому культовому образі (див. вище) був представлений у серпні 2019 року в рамках конвенції D23 Expo.

Її прислужників зіграють актори Пол Волтер Гаузер та Джоель Фрай, які позують на даній промо-фотографії на задньому плані.

Компанію їм в приквелі «101 далматинця​», режисером якого є Крейг Гіллеспі, складуть відомі британські актори Емма Томпсон і Марк Стронг.

1975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: