«Бріджертони» зібралися разом на новій промо-фотографії серіалу Шонди Раймс

30 грудня 2020,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотографія нового популярного серіалу від Netflix «Бріджертони», чия прем'єра відбулася на стримінговій платформі 25 грудня, знайомить нас ближче з численними членами цього знатного сімейства з 19 століття.

У центрі фотографії знаходиться головна героїня серіалу Дафна Бріджертон (Фібі Дайневор), яку в першій серії представляють королеві, і вона стає найбільш завидною нареченою в Лондоні епохи Регентства (початок 19 століття). Але незабаром її репутацію намагається зіпсувати анонімна пліткарка, яка публікує гарячі скандали про знать під псевдонімом леді Віслдаун (Джулі Ендрюс).

За Дафною перед вхідними дверима їхнього фамільного особняка стоять її старший брат Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), який став головою родини після смерті батька, і ця роль дається йому непросто, та матріарх сім'ї леді Вайолет Бріджертон (Рут Геммелль), мама восьми дітей.

На останній сходинці перед будинком встала бунтарка Елоїза Бріджертон (Клаудія Джессі), яка хоче вчитися в університеті, а не шукати собі чоловіка, а по обидва боки від Дафни знаходяться ще два її старших брата: Колін Бріджертон (Люк Ньютон) і Бенедикт Бріджертон (Люк Томпсон).

Також на сімейному знімку присутні молодші діти леді Вайолет Грегорі Бріджертон (Вілл Тілстон) та Гіацинта Бріджертон (Флоренс Гант).

Бракує лише третьою доньки Франчески Бріджертон (Рубі Стоукс).

Костюмований серіал «Бріджертони», який активно порівнюють з «Пліткаркою», є 8-серійною екранізацією серії романів письменниці Джулії Квінн. І, швидше за все, він буде продовжений на 2 сезон.

Її виконавчим продюсером виступає творець популярних серіалів «Анатомія пристрасті» та «Скандал» Шонда Раймс.

6500 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: