Дивимося фрагмент фільму «Ми можемо стати героями» з Шаркбоєм та Лавою

28 грудня 2020,  12:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Шаркбой, ти в порядку?» На честь прем'єри супергеройського екшену для всієї родини «Ми можемо стати героями» від режисера франшизи «Діти шпигунів» Роберта Родрігеса стримінговий сервіс Netflix поділився його ексклюзивним фрагментом, де супергерої борються з іншопланетними загарбниками.

Фільм «Ми можемо стати героями» («We Can Be Heroes») є продовженням і одночасним спін-оффом екшену «Пригоди Шаркбоя і Лави», в якому Шаркбой і Лава стали батьками і разом з іншими супергероями потрапили в полон. І тепер прийшла черга рятувати світ для їхніх відважних дітей, які також володіють різними суперздібностями.

У фрагменті, який ви можете побачити вище, на місто нападають іншопланетні роботи, і на захист людей стають Шаркбой, Лава, Диво-хлопець та Невидима дівчина. Але, на жаль, їм не вдається перемогти іншопланетну армію, яка чіпляється в них мертвою хваткою.

В образі Лави повертається Тейлор Дулі, а роль Шаркбоя тут замість Тейлора Лотнера виконав каскадер ДжейДжей Дашнау. У нього, як можете побачити у фрагменті, невелике камео в масці та без слів, що було зроблено для того, щоб Лотнер міг повернутися до цієї ролі в наступному фільмі.

Ролі Диво-хлопця і Невидимої дівчини грають Бойд Голбрук і Джеймі Перес.

Онлайн-прем'єра екшену «Ми можемо стати героями» відбулася на Різдво, 25 грудня, так що ви вже можете подивитися його на Netflix.

1568 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: