Нова дата прем'єри і офіційний логотип екшену «Чорна пантера 2» від Marvel Studios

26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Поділившись у Twitter стильним фіолетовим логотипом сиквела блокбастера «Чорна пантера», що вийшов у 2018 році, компанія Disney написала:

На згадку про спадщину Чедвіка Боузмана та його втілення Т'Чалли компанія Marvel Studios не шукатиме нового актора на цю роль, але продовжить досліджувати світ Ваканди й багатогранних персонажів, представлених в першому фільмі.

Очікується, що в сиквелі повернуться Летішіа Райт (Шурі), Данай Гуріра (Окойє), Вінстон Дьюк (М'Баку) та Мартін Фріман (Еверетт Росс).

Сценаристом і режисером нової історії про Ваканду буде Раян Куглер, який зняв першу «Чорну пантеру», що була номінована на «Оскар» у головній категорії й отримала 3 золоті статуетки за музику, костюми і роботу художника-постановника.

А також тепер ми знаємо офіційну дату прем'єри супергеройського фільму «Чорна пантера 2» вона відбудеться 8 липня 2022 року. Раніше очікувалося, що він прибуде в кінотеатри у травні 2022.

3231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: