Петті Дженкінс вже придумала сюжет для третього фільму про Диво-жінку

24 грудня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися екшен «Диво-жінка 1984» і хочете продовження? Тоді у нас чудова новина. Режисерка Петті Дженкінс повідомила, що у неї вже є ідея про те, куди відправить Діану Принц її третій сольний фільм.

Під час розмови з подкастом Happy Sad Confused Дженкінс підтвердила, що у неї вже є історія для фільму «Диво-жінка 3»:

Це цікаво, я дійсно придумала сюжет, і ми з Джеффом Джонсом вибили цілу історію для «Диво-жінки 3», над якою ми хочемо попрацювати з дуже великим нетерпінням, і я ніколи ще не була так впевнена щодо цього, як зараз.

Але поки складно сказати, коли ми побачимо третій сольник Диво-жінки на великих екранах, і Дженкінс не знає, чи буде вона його режисеркою:

Я не думаю, що я буду знімати його наступним, тому потрібно почекати і побачити, до чого ми прийдемо в світі [з пандемією коронавірусу], розумієте? Те, про що я хотіла сказати у фільмі [«Диво-жінка 1984»], було дуже далекоглядним щодо того, що, як я відчувала і як ви напевно відчували, наближалося. Так що тепер я не впевнена [буду я знімати третій фільм]. У світі так багато всього змінилося.

Зараз Дженкінс готується до зйомок спін-оффу науково-фантастичної саги «Зоряні війни», який називається «Star Wars: Rogue Squadron». Але ми сподіваємося, що після вона возз'єднається на знімальному майданчику з Галь Гадот, і вони відправлять нас в нову епічну пригоду разом з Диво-жінкою.

2222 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: