Том Голланд першим привітав Джейка Джилленхола з його 40-м днем народження

21 грудня 2020,  19:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Міцний броманс Тома Голланда і Джейка Джилленхола продовжує радувати нас і через півтора року після прем'єри супергеройського фільму «Людина-павук: Далеко від дому». В суботу у Джилленхола був день народження, і Голланд не прогавив нагоду зворушливо привітати його в соцмережах.

Опівночі 19 грудня, коли Джилленхолу щойно виповнилося 40 років, Голланд поділився в Instagram відео, де вони закохано дивляться один на одного, і написав поруч:

Я повинен був зробити це першим. З днем ​​народження, друже, сумую за тобою.

На що Джилленхол відповів наступним чином, додавши у кінці свого милого коментаря сердечко та обручку:

Чувак. Обожнюю тебе. Найкращий друг.

В супергеройському блокбастері «Людина-павук: Далеко від дому», який вийшов на екрани в липні 2019 року, Голланд та Джилленхол зіграли супергероя Людини-павука і суперлиходія Містеріо, які билися не на життя, а на смерть, але за лаштунками вони міцно подружилися .

Зараз Голланд зайнятий зйомками свого третього супергеройського сольника, який поки що відомий як «Людина-павук 3». І в ньому, з огляду на фінал екшену «Людина-павук: Далеко від дому», навряд чи з'явиться Джилленхол. Але ми не втрачаємо надію, що в майбутньому ця парочка возз'єднається в якомусь цікавому проекті.

2086 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: