Вийшов трейлер фільму «Палмер» з Джастіном Тімберлейком у головній ролі

19 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джастін Тімберлейк знявся в серйозній драмі від Apple під назвою «Палмер», і в її першому трейлері він постає в ролі колишнього ув'язненого, який виходить на свободу і повинен стати тимчасовим опікуном маленького хлопчика.

Події фільму «Палмер» («Palmer») розвиваються в маленькому містечку штату Луїзіана. Тімберлейк грає зірку шкільного футболу Едді Палмера, який скоїв злочин і відправився за ґрати. Коли він виходить на свободу і намагається адаптуватися до нормального життя, то, бажаючи допомогти своїй матері, бере на себе відповідальність за 7-річного хлопчика Сема. Інтерес Сема до чаювання, ляльок та фей робить його об'єктом знущань в школі.

Роль мами Едді виконує номінантка на премію «Оскар» Джун Сквіб, тоді як маму Сема, яка поїхала в невідомому напрямку, грає зірка популярного серіалу від Apple «Тед Лассо» Джуно Темпл.

На рахунку Тімберлейка теж є номінація на «Оскар», але поки не за акторську гру, а за пісню, написану для мультфільму «Тролі».

Онлайн-прем'єра фільму «Палмер», який написала сценаристка Шеріл Гуеррьеро і зняв режисер Фішер Стівенс, відбудеться 29 січня.

1563 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...