Джеремі Реннер носить смокінг на нових фото зі зйомок серіалу «Соколине око»

19 грудня 2020,  01:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Соколине око» продовжує відвідувати знакові місця Нью-Йорка. І наступною зупинкою для Джеремі Реннера і Гейлі Стайнфелд став легендарний комплекс Rockefeller Center, де, на думку Кевіна МакКалістера з «Сам удома 2», знаходиться найкраща новорічна ялинка.

Минулого тижня, 9 грудня, Реннер і Стайнфелд були знову помічені разом на зйомках спін-оффу супергеройської франшизи «Месники», який розповість про пригоди Клінта Бартона та його протеже Кейт Бішоп.

Фотографії, якими поділився сайт Just Jared, показують Клінта в смокінгу з метеликом та чорному пальто, тоді як Кейт з'явилася у таком ж стильному довгому чорному пальто з V-коміром, з-під якого визирає чорне вбрання з блискучими стразами.

Цього разу довге темне волосся Кейт було зібране на потилиці у хвіст. Схоже, що цих нових напарників чекає звана вечірка в колі вищого світу.

А якщо наблизити фото, то можна помітити, що обличчя обох героїв прикрашають свіжі садна, які вони спробували замаскувати пластиром.

Актори знімалися близько до новорічних прикрас, так що події серіалу точно будуть розвиватися під час зимових свят (сподіваємося, це означає, що його прем'єра відбудеться наприкінці 2021 року).

Минулого тижня також був розкритий крутий супергеройський костюм Кейт Бішоп, яка у коміксах Marvel стала Соколиним оком після Клінта.

1298 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: