«Відкриття відьом»: дивимося новий трейлер 2 сезону з Терезою Палмер і Меттью Гудом

18 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи судилося цій відьмі і цьому вампірові жити довго та щасливо? Напередодні прем'єри канал Sky One поділився новим трейлером 2 сезону драматичного фентезі «Відкриття відьом», де відносини його головних героїв у втіленні Терези Палмер і Меттью Гуда проходять серйозне випробування.

У нових серіях серіалу «Відкриття відьом» Діана (Палмер) та Меттью (Гуд) відправляються назад у часі в Єлизаветинську епоху, де вони планують сховатися від Конгрегації. Тут вони повинні розшукати могутню наставницю відьом, яка б допомогла Діані навчитися контролювати її магію і знайти вислизаючу Книгу життя.

А в наш час улюблені тітоньки Діани Сара (Алекс Кінгстон) та Ем (Веларі Петтіфорд) повинні ховатися у сумнозвісної мисливиці на відьом Ізабо де Клермонт (Ліндсі Дункан) в її родовому маєтку Септ-Тур. Поки в Оксфорді Маркус (Едвард Блюмель) та Міріам (Айіша Гарт) беруть на себе обов'язки Меттью, щоб захистити демонів Натаніеля (Деніел Езра) і Софі (Ешлін Лофтус), яка вагітна.

Тим часом Герберт (Тревор Ів), Нокс (Овен Тіл), Сату (Малін Буска) й Доменіко (Грегг Чіллін) збираються досліджувати всі зачіпки щодо зникнення Діани та Меттью й дізнатися секрети, які від них приховують їхні союзники.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Відкриття відьом», який є екранізацією популярної трилогії письменниці Дебори Гаркнесс, відбудеться 8 січня.

1836 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: