«Диво-жінка 1984»: розкрита епічна роль Лінди Картер, першої Диво-жінки

17 грудня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу 70-х «Диво-жінка» Лінда Картер з'явилася в дивовижному камео в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984». Кого ж вона там втілила?

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Диво-жінка 1984», то далі читайте на свій страх і ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ.

Одним з найбільш епічних моментів сиквела «Диво-жінки» стала поява Діани (Галь Гадот) в новому неймовірному костюмі з крилами та з шоломом у формі голови птиці. Але перш ніж приміряти його, супергероїня повідала історію про його походження.

У давні часи, коли люди пішли війною на амазонок, щоб врятувати їх, відважна воїтелька Астерія вбралася в ці обладунки, здатні стримати будь-яку ворожу силу, і виступила одна проти цілої армії, давши іншим амазонкам час сховатися на острові Теміскіра.

З тих пір Астерію ніхто не бачив, але Діані вдалося розшукати її обладунки, які стали Диво-жінці в нагоді під час битви з Гепардою (Крістен Віг).

У флешбеці з участю Астерії ми бачимо тільки її яскраво-зелені очі, поки вона закривається від армії своїми крилами, але секретна сцена після титрів, яку не показали на показах для кінокритиків, розкриває, що цю роль виконала сама Лінда Картер. Виявляється, що після тієї битви Астерія залишилася у світі людей, щоб і далі творити добро й рятувати невинних, і вона повідомляє на камеру, що «робить це вже багато років», чим Картер також натякає на своє минуле як Диво-жінки.

Режисерка Петті Дженкінс вже давно планувала камео Картер у світі Диво-жінки, але в даному випадку воно перевершило всі очікування. Нижче ви можете побачити Дженкінс та Картер в компанії Гадот на прем'єрі першої «Диво-жінки», що відбулася влітку 2017 року.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Диво-жінка 1984», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

4119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: