Вийшов розширений трейлер серіалу «Вокер» з крутим Джаредом Падалекі

17 грудня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Падалекі, він же Сем Вінчестер з серіалу «Надприродне», надягає ковбойський капелюх і відправляється ловити злочинців за допомогою ласо в офіційному трейлері свого нового серіалу «Вокер».

У рімейку культового серіалу «Вокер, техаський рейнджер» з Чаком Норрісом Падалекі втілить техаського рейнджера Корделла Вокера, який нещодавно втратив дружину і тепер повинен сам виховувати двох дітей. Протягом останніх двох років він працював під прикриттям, але після смерті дружини Вокер повертається в рідне місто Остін, що в штаті Техас, і відкриває, що там на нього чекає не менш важка робота.

На службі в Остіні Вокеру допомагатиме напарниця Мікі Рамірес, яка є першою жінкою-рейнджером у цих краях. Її роль виконує зірка науково-фантастичного серіалу «Сотня» Ліндсі Морган.

Також трейлер розкриває нові деталі про молодшого брата Корделла Ліам Вокера, який щось знає про смерть дружини головного героя і намагається відмовити Корделла від розслідування. Ліама грає зірка серіалу «Милі ошуканки» Кіген Аллен.

Прем'єрна серія серіалу «Вокер» вийде на американському телебаченні 21 січня.

1832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: