Тизер серіалу «Доля: Сага клубу Вінкс» від Netflix розкриває його дату прем'єри

16 грудня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Школа «Алфея» чекає на вас. Стримінгова платформа Netflix представила перший погляд на свій новий молодіжний серіал-фентезі «Доля: Сага клубу Вінкс» («Fate: The Winx Saga»), поділившись в мережі його першим тизером.

Серіал «Доля: Сага клубу Вінкс» буде історією дорослішання п'яти юних фей, вихованок школи чарівниць «Алфея» в Іншому світі, де вони опановують свою магічну силу. На дівчат чекають кохання та суперництво, а також смертельно небезпечні монстри.

Цих героїнь втілять Ебігейл Ковен (Блум), Ханна ван дер Вестхойзен (Стелла), Еліша Епплбаум (Муза), Прешес Мустафа (Аїша) та Еліот Солт (Терра).

У тизері й на фотографіях, які ви можете побачити нижче, героїні постають у звичайному сучасному одязі, абсолютно не схожому на ті блискучі й відверті вбрання, в яких цих фей можна було побачити в мультсеріалі «Клуб Вінкс – Школа чарівниць». Багато глядачів «розчаровані» цим фактом, але складно уявити, щоб звичайні дівчата носили б ті незручні блискучі топи в реальному (чи Іншому) світі кожен день.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Доля: Сага клубу Вінкс» відбудеться 22 січня.

1088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: