«Пітер Пен і Венді»: перший тизер, каст та інші деталі про новий live-action рімейк від Disney

16 грудня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася дебютним тизером свого фентезійного фільму «Пітер Пен і Венді» («Peter Pan & Wendy»), який буде ґрунтуватися на знаменитому мультфільмі «Пітер Пен» 1953 року.

«Пітер Пен» став 14 повнометражним мультфільмом студії Волта Діснея, який згодом перетворився на класику світової анімації. Він є екранізацією казкової п'єси 1904 року «Пітер Пен, або Хлопчик, який не хотів дорослішати», яку написав відомий шотландський драматург сер Дж.М. Баррі. У 1911 році він видав п'єсу у вигляді повісті під назвою «Пітер і Венді», так що в назві свого майбутнього рімейка студія повернулася до витоків твору.

Це історія про дівчинку Венді, яка зустрічає хлопчика в костюмі з листя на ім'я Пітер Пен. Пітер розповідає їй, що він втік з дому до світу, де не можна подорослішати, і став ватажком банди загублених хлопчиків на острові Неверленд. Разом на них чекають захоплюючі пригоди та битва з лиходієм Капітаном Крюком.

У фільмі зіграють Джуд Лоу (Капітан Крюк), Александр Молоні (Пітер Пен), Евер Андерсон (Венді), Яра Шахіді (Дінь-Дінь) та Alyssa Wapanatâhk (Тигрова Лілія). Режисером рімейку виступає Девід Лоурі.

Зйомки сімейного фентезі «Пітер Пен і Венді» повинні були початися у квітні 2020 року, але через світову пандемію COVID-19 переїхали на березень 2021 року. Так що його прем'єра на великих екранах очікується не раніше 2022 року.

1020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: