«Секретне вторгнення»: розкриті нові деталі про серіал Ніка Ф'юрі від Disney+

15 грудня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семюел Л. Джексон повернеться в образі Ніка Ф'юрі в новому супергеройському серіалі від Marvel Studios та Disney+ «Секретне вторгнення», де компанію йому складе актор Бен Мендельсон в образі іншопланетянина Талоса.

Поділившись офіційним логотипом свого нового серіалу «Секретне вторгнення» («Secret Invasion»), стримінговий сервіс Disney+ повідомив, що це буде спільна пригода колишнього директора організації Щ.И.Т. Ніка Ф'юрі та скрулла Талоса, які вже працювали разом в супергеройському екшені «Капітан Марвел».

У «Секретному вторгненні» Ф'юрі і Талос знову об'єднають свої сили, щоб зупинити скруллів, які проникли у вищі ешелони кіновсесвіту Marvel.

У коміксах Marvel «Секретне вторгнення» є масштабним кросовером, де скрулли, які вміють копіювати зовнішність і нещодавні спогади будь-яких розумних істот, проникли на Землю та замінили собою багатьох супергероїв.

Події фільму «Капітан Марвел» показали, що скрулли не є поганими, а просто хочуть знайти новий дім для своєї раси, яку намагалися знищити кріі, але хто знає, що змусить їх провернути таке масштабне вторгнення.

В останній раз ми бачили Талоса на Землі наприкінці блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому», де він та його напарниця весь фільм прикидалися Ніком Ф'юрі і Марією Гілл. Але це було за згодою Ф'юрі, який відправився в космос, щоб трохи відпочити від своєї стресової роботи. Після завершення місії з Людиною-павуком Талос подзвонив Ф'юрі, і той вирішив завершити свою відпустку і повернутися додому. Схоже, коли Ф'юрі знову опиниться на Землі, він і Талос якраз зіткнуться зі вторгненням скруллів.

Дати прем'єри у серіалу «Секретне вторгнення» поки немає. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли стартують його зйомки.

1359 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: