Розкрито акторський склад супергеройського фільму «Шан-Чі і легенда десяти кілець»

12 грудня 2020,  19:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення зйомок супергеройського екшену Дестіна Креттона «Шан-Чі і легенда десяти кілець» кінокомпанія Marvel Studios поділилася іменами його основних акторів та героїв, яких вони зіграють на великому екрані.

Фільм «Шан-Чі і легенда десяти кілець», заснований на коміксах Marvel, покаже пригоди майстра бойових мистецтв Шан-Чі. Коли його втягують в підпільну організацію «Десять кілець», Шан-Чі змушений протистояти минулому, яке, як він думав, він залишив позаду.

Роль Шан-Чі виконає Сіму Лю. Актор Тоні Люн Чу Вай втілить на екрані суперлиходія Венву/Мандарина, а головна жіноча роль буде у Аквафіни. Її героїню зватимуть Кеті, як розкриває промо-фото, що ви можете побачити нижче.

Компанію їм складуть: Meng'er Zhang в ролі Сяолін, Мішель Йео в ролі Цзян Нан, Ронні Чіен в ролі Джон Джона та Фала Чен в ролі Цзян Лі.

Тим часом актор Флоріан Мунтяну, якого ви можете знати по ролі боксера Віктора Драго у фільмі «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», зіграє в новому фільмі MCU суперлиходія на прізвисько Бритвений кулак (Razor Fist).

Також Marvel Studios підтвердили, що прем'єра екшену «Шан-Чі і легенда десяти кілець» відбудеться в кінотеатрах 8 липня 2021 року.

1433 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: