Малюк Грут отримає мультсеріал від Disney+

11 грудня 2020,  21:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику голосніше, у нас є чудова нагода для танців під саундтреки фільмів «Вартові Галактики» та «Вартові Галактики 2»! Компанії Disney і Marvel Studios збираються зняти мультсеріал про Малюка Грута.

Про свій новий мультсеріал стримінгова платформа Disney+ оголосила вчора під час своєї лавини новин про майбутні проекти, засновані на коміксах та кіновсесвіті Marvel (а також про «Зоряні війни» та інші «маловідомі» франшизи).

Студія представила офіційний логотип мультсеріалу, який називається просто «I am Groot» («Я є Грут»), що в контексті Грута може означати все що завгодно.

Грут дебютував на великому екрані в супергеройському екшені «Вартові Галактики», що вийшов у кіно у 2014 році. У кінці свого першого фільму він пожертвував собою, щоб врятувати своїх друзів Пітера Квілла, Гамору, Ракету і Дракса, після чого переродився у вигляді маленького і дуже милого деревця, яке викрало всю увагу глядачів під час подій «Вартових Галактики 2».

У блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» Грут став тінейджером, і ми вже думали, що часи Малюка Грута залишилися в минулому, але Disney вирішили повернути його на екрани, щоб підняти наш настрій в ці непрості часи.

Голосом Грута у всіх його проявах є Він Дизель, який знову озвучить це чудове деревце в екшені «Вартові Галактики 3», що вийде у 2022 році.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити трейлер і дізнатися дату прем'єри мультсеріалу «I am Groot».

2144 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: