Джеймі Дорнан та Джон Гемм «міряються акрами» у фрагменті «Дикого гірського чебрецю»

8 грудня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дебютний фрагмент романтичної стрічки «Дикий гірський чебрець» (або «Дика парочка»), в якій Джеймі Дорнан і Джон Гемм будуть змагатися за ферму й за руку і серце Емілі Блант. Причому з нестандартним гумором.

Розмарі (Блант) та Ентоні (Дорнан) є нещасними закоханими, чиї родини воюють одна з одною через оспорювану ділянку землі, що розділяє їхні ферми в Ірландії. Ентоні важко працює на фермі, змучений постійними приниженнями свого батька. Але що дійсно дратує, так це погрози батька передати сімейну ферму своєму американському кузену Адаму (Гемм). Розмарі спочатку, здається, злиться на те, що Ентоні соромив її в дитинстві, але іскри між ними не дають молодим людям спокою вже не перший рік. І коли Ентоні нарешті вирішується зізнатися Розмарі в своїх почуттях, на горизонті з'являється кузен Адам і запрошує її на романтичне побачення на Манхеттені.

Фрагмент фільму, який ви можете подивитися вище, показує Ентоні і Адама на фермі, і міський хлопець Адам задає своєму кузену-фермеру Ентоні важливе питання про те, «скільки у нього акрів», вдаючи, що «теж хоче стати фермером». На що Ентоні відповідає йому, що він «не хоче бути фермером, а хоче володіти фермою», і в цьому є велика різниця.

Адам з посмішкою говорить, що Ентоні «занадто довго був фермером», і Ентоні розуміє, що один його знайомий проговорився міському про його пригоди «з ослом». І Ентоні в серцях обіцяє вбити того знайомого.

Романтична історія режисера Джона Патріка Шенлі, яка розгортається на мальовничих просторах Ірландії, виходить в американський прокат 11 грудня, а в кінотеатри Європи добереться тільки у 2021 році.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, чи покажуть «Дикий гірський чебрець» на екранах українських кінотеатрів.

1126 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: